Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan sylter man rødbeder? Med hindbær, selvfølgelig!


Træt af almindelige syltede rødbeder? Så prøv denne fantastiske opskrift på syltede rødbeder med et hint af hindbær!

Normalt sylter man rødbeder i skiver med eddike og sukker.  Her kommer et bud på en lidt anderledes syltemetode, der klæder rødbeder rigtigt godt. Man sylter rødbederne i tern med hindbærlage. Det giver en fantastisk smag.

 

Hvordan sylter man rødbeder på en anden måde?

  • Kog 1 kg rødbeder ca. 45 minutter.
  • Hæld koldt vand over.
  • Fjern skindet og skær rødbederne i mindre tern.
  • Kog 200 g hindbær med 100 g hindbæreddike og 100 g syltesukker.
  • Rødbederne blandes i hindbærlagen, det hele konserveres med 1 teske atamon og hældes på glas.

 

De syltede rødbeder skal stå mindst 1 uge og trække før servering. Hindbær-syltede rødbeder er dejligt tilbehør til al slags kød.

opskrifter, rødbeder, syltning - Hvordan.dk -