Hvordan laver jeg indbagt svinemørbrad?
Der er et par grundregler når man laver indbagt svinemørbrad. Hvis de følges, er der ingen grænser for hvad du kan fylde i din mørbrad.
Indbagt svinemørbrad opskrift
Afpuds kødet. Skær mørbraden fra den tynde ende mod den tykke, men skær den endeligt ikke helt over. Der skal være ca. 1 cm uskåret mørbrad tilbage.
Fold den ud, og bank kødet forsigtigt, så mørbraden bliver så stor som muligt. Brun mørbraden på en varm pande. Mørbraden skal være gylden overalt.
Kom herefter fyldet på mørbraden. Det skal ikke for tæt på de lange kanter, hvor den skal rulles. Rul mørbraden. Prøv at holde dine fingre, og mørbraden, så tørre som muligt.
Flyt mørbraden over på butterdejen, og saml dejen. Mas dejen godt rundt i kanten, og skær det overflødige fra.
Bag ved 180 - 220 til kødet har været varmet til 70C. Et stegetermometer er et godt værktøj til bagningen.